Webbplatsen

 

Vår webbplats är skapad av UochM DesignStudio. Den använder sig bl.a. av s.k. responsive design vilket innebär att den anpassar sig automatiskt för alla typer av skärmar, från små skärmar på mobiler till de senaste 4K datorskärmarna. Upplever du att vår webbplats inte visas på ett korrekt sätt för just dig är vi tacksamma om du kontaktar oss här så skall vi åtgärda det.

 

Läsbarhet

För bästa möjliga läsbarhet använder vi oss av typsnittet Verdana och för maximal kontrast använder vi svart text mot vit bakgrund. Vi vill att alla våra besökare skall kunna tillgodgöra sig innehållet på bästa sätt. Webbplatsen är också utformad för att kunna zommas i webbläsaren så att du själv kan bestämma textstorlek mm.

 

Kvalitet

Vår webbplats uppfyller de kvalitetskrav som W3C ställer på den bra webbplats och gör att den skall visas korrekt oavsett webbläsare, operativsystem mm. Det gör också att den är anpassad för besökare med t.ex. synsvaghet mm. Du kan själv kontrollera vår och vilken annan webbplats som helst via bildlänken nedan.

 

W3C Validator

(Några fel kan finnas då vi ibland använder samma bild för återkommande aktiviteter och webbservern ger då kopiorna en parantes () i själva filnamnet. Då står det "Bad value" i W3C valideraren men detta påverkar inte vare sig funktion eller visning.)

 

Uppdatering

Vi håller webbplatsen uppdaterad med aktuella aktiviteter och information regelbundet. Är det något som du tycker saknas är vi tacksamma om du kontaktar oss här, vi är alltid intresserad av att förbättra oss när det är möjligt.